Dardell Blanc


Anyada: 2015
Varietats de raïm:
90 % Garnatxa Blanca de la Finca de les Comes d'en Bonet.
10 % Viognier de la Finca de la Serra de Castellnou.
Vinificació:
Desfangat de les primeres fraccions del most a 13ºC durant 24 hores, fermentació durant 25 dies a 14 ºC. Cupatge al Desembre '15. Clarificat amb bentonita, tot seguit fou filtrat i estabilitzat al fred. Embotellat al Gener de 2016.
Nota de l'enòleg:
Aquest és un vi on es reflexa la tipicitat i l´autenticitat de la Garnatxa Blanca de la Terra Alta i que destaca per la seva fruitositat i aroma, recoberts d’una agradable potencia i estructura.
Analítica:
13,50 %vol ; 6,0 g/l A.T.; 1,1 g/l sucres; 78 mg/l SO2T; pH : 3,1
Temperatura de consum: 8º - 10º C