Dardell Barrica


Anyada: 2014
Varietats de raïm:
60 % Garnatxa Negra de la Finca de les Comes d'en Bonet.
20 % Syrah de la Finca de les Comes d'en Bonet.
20 % Cabernet Sauvignon de la Finca de la Plana
Vinificació:
Fermentació entre 25-28ºC, de cada varietat per separat durant uns 15 díes i una maceració de 2 setmanes. Criança de 6 mesos en barriques de roure francés, on fa la malolàctica. Se li va fer una lleugera filtració i fou embotellat al Desembre de 2015.
Nota de l'enòleg:
Combinació de diferents varietats en un vi que després del seu pas per bota, conserva una agradable harmonia entre les sensacions de la criança i les primàries pròpies de cadascuna de les varietats. Evolucionarà positivament en els propers anys.
Analítica: 14,50 % VOL
Temperatura de consum: Servir a 18 ºC