Prohom Blanc ECO


Anyada: 2018
Varietats de raïm:
70% Garnatxa Blanca de la Finca de la Serra de Castellnou.
30% Viognier de la Finca de la Serra de Castellnou.
Vinificació:
Desfangat de les primeres fraccions del most a 13ºC durant 24 hores, es produir la seva fermentació durant 25 dies a 14 ºC. Cupatge al Desembre 2018. Clarificat amb bentonita, tot seguit fou filtrat i estabilitzat al fred. Embotellat al febrer de 2019.
Nota de l'enòleg:
De color groc brillant amb suaus tons verdosos, destaca per la seva potencia aromàtica plena de sensacions fruitoses. Al tast es sabros, ampli i amb una bona acidesa, que fa que ens trobem davant d’un vi que destaca per la seva agradable estructura.
Analítica: 13,00 %vol; 5,80 g/l A.T.; 55 mg/l SO2T; ph 3,24
Temperatura de consum: Servir entre 8 - 10 ºC

Descarregar fitxa